Aprèn a augmentar la velocitat de càrrega de les teves post usant mp4.

Aprèn a augmentar la velocitat de càrrega de les teves post usant mp4.

De segur ja t’has unit a la moda d’usar gifs en els teus llocs webs o ja t’ho has pensat diverses vegades, aquí veuràs com augmentar la velocitat de càrrega de les teves post usant mp4 Sí! Com llegeixes. No anem a parlar-te sobre els avantatges i oportunitats que té utilitzar gifs en el teu contingut, però sé que t’interessa aquest article.
L’explicació del per què utilitzar mp4 en comptes de gifs en el teu contingut és molt ràpida i senzilla. Un arxiu mp4 que pesa 1 mega, seran uns 6 o 7 megues si els converteixes a gifs, ara tingues en compte que si poses 6 o 7 gifs en el teu contingut Què passarà? Si … la càrrega de la pàgina serà molt llarga.
Els arxius mp4 poden augmentar la velocitat de càrrega de les teves post.

Que el pes del gifs sigui tan elevat, influeix d’una manera molt negativa en el nostre posicionament. S’està clar que com més ràpid es carrega la web, més posicionament es guanyarà i això té lògica, no només pel posicionament. Si no per l’usuari a l’altre costat de la pantalla que llegeix el nostre article.
Però ve la pregunta, On puc aconseguir mp4 fàcil i gratis? Doncs t’ho diré. Giphy és una de les pàgines favorites, ja que conté tots els gifs en format mp4, el que fas és buscar el gifs de la teva preferència i voilà, Giphy t’ho té.

Una altra pàgina recomanada, és la de gfycat el que la diferència de giphy és que els gifs que pugen són en format mp4 d’una vegada, el que facilita el seu maneig.
Què com pots convertir gifs a mp4? És tan simple com anar a gfycat ia la part de dalt, a la dreta de la lupa premem sobre upload. Li donem a browse i posem el nostre gifs i ja, automàticament el puja i el converteix a mp4.

¿Assabentat de com augmentar la velocitat de les teves post canviant de gifs a mp4?
Com has vist, és molt fàcil canviar de gifs a mp4, no et costa res i el que és millor el teu lloc web es carregarà de manera súper ràpida si en comptes de posar gifs el canvies a mp4. Intenta-ho, no et quedis amb les ganes i tu mateix et donaràs compte que en realitat és molt factible aquesta opció, recordeu-vos del posicionament.
Així que ja saps, ara que t’has unit a això de la febre de l’gifs, espero que continuïs fent-ho però només amb mp4.