Avís Legal

Les condicions d’ús que es defineixen a continuació s’apliquen a totes les dades i continguts que es publiquen en el portal www.intercolegial.cat, qualsevol usuari que entri en conflicte amb aquesta normativa i amb la legalitat vigent, assumirà la responsabilitat de les accions, danys i perjudicis que generi.

En cas de detectar alguna irregularitat pot posar-se en contacte amb la nostra secretaria de suport, via
e-mail a: secretaria@intercolegial.cat


LOPD

L’Associació Intercol·legial acompleix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de Caràcter Personal. Segons la LOPD 15/1999 i la LSSI-CE 34/2002, s’informa que les dades de caràcter personal que es faciliten, inclòs el correu electrònic, s’incorporaran en un fitxer automatitzat propietat de l’associació Intercol·legial. D’aquesta manera, a l’enviar les dades l’interessat autoritza l’ús dels mateixos per a realitzar comunicacions relacionades amb les seves activitats i altres que puguin ser d’interès per al receptor.

L’Associació li informa que té dret d’accès, rectificació i oposició a aquestes dades mitjançant l’enviament d’una carta a la Secretaria de la Intercol·legial: C/ Mallorca, 283, 08037 de Barcelona