Com recuperar-se de la pena de Google Penguin 4.0?

Com recuperar-se de la pena de Google Penguin 4.0? Consells de recuperació de pingüins

A partir del 23 de setembre de 2016, 99 dels 100 professionals de l’optimització de motor de cerca (SEO Analyst / Specialist), empreses de SEO, webmestres, màrqueting digital, propietaris de llocs web, bloggers, influència d’Internet i aquells que els agrada guanyar diners en línia amb l’ajuda de Google (no només AdSense) hauria buscat aquest “Google Penguin 4.0”. Perquè no? Si perquè no? Com que és el seu negoci principal i més. Espero que sàpigues, la pàgina de resultats del motor de cerca de Google (SERP) es basa en l’algoritme de Google Core, que depèn de més de 200 senyals de classificació úniques. Curiosament, el contingut de qualitat, enllaços d’entrada i Rankbrain són els 3 principals senyals de classificació per mantenir-se al corrent de Google SERP, afirmat per Google.

Ara, el Google Penguin 4.0 es converteix en el 4º senyal de classificació principal de SERP, oficialment.

Google Penguin 4.0 es converteix en senyal de classificació oficial

D’acord. Ara, anem a veure què és exactament aquest algorisme de Penguin 4.0, característiques de Penguin 4.0, impactes de Penguin 4 per a llocs web, com verificar si el lloc web és afectat per Penguin 4.0 o no i, finalment, com recuperar-se de l’algorisme de Google Penguin 4.0 en les següents línies.

Detalls del contingut de l’article

1 Què és exactament l’algorisme de temps real de Google Penguin 4.0?
2 Característiques de l’algoritme bàsic de Google Penguin 4.0:
3 Quan Google Penguin 4 arribarà a jugar?
4 Com esbrinar si el meu lloc està afectat o no per l’actualització de Google Penguin 4.0?
5 Com recuperar-se de Google Penguin 4.0 Penalització de xecs en temps real?
6. Vigileu les vostres classificacions de SERP de manera constant:
7 Manteniu el perfil de retrocés net i d’alta qualitat:
8 Aprofita al màxim l’eina Disavow:
Què és exactament l’algorisme de temps real de Google Penguin 4.0?
La paraula clau “Penguin” es va nomenar per l’algorisme de Google Core, que simplement manté estrictament la qualitat dels llocs en oferir els resultats per a la consulta de l’usuari. Tradicionalment, si algun dels vostres llocs web ha estat afectat per alguna de les actualitzacions de Google Core Algorithm, com ara Google Panda, Google Penguin, etc., heu d’esperar que s’actualitzi per veure les millores. Curiosament, això no passarà en temps real i de vegades també triga un parell d’anys. Sí, l’última actualització de Penguin 3.0 es va publicar el 24 d’abril de 2014.

No obstant això, l’historial d’algoritmes de Google Penguin està a punt de canviar amb l’última versió 4.0 Penguin. De fet, “les dades de Penguin s’actualitzen en temps real, de manera que els canvis seran visibles molt més ràpidament, que generalment tindran efecte poc després de tornar a rastrejar i reindexar una pàgina”, publicat per Google.

Google Penguin 4 es fa més granular, és a dir, ara es pot devaluar el correu brossa ajustant simplement el rànquing basat en senyals de correu brossa, en comptes d’afectar tot el lloc web.

Nota: A mesura que Google Penguin 4 es converteix en algorisme de nucli en temps real, no rebrà cap actualització dels funcionaris sobre les actualitzacions en el futur.

Característiques de l’algorisme de Google Penguin 4.0:
Vegem totes les últimes funcions afegides a l’algoritme del nucli Penguin 4.0 aquí.

El costat negatiu o positiu del lloc web es calcula en temps real. Vostè obtindrà èxit o es recuperarà del Penguin 4.0 cada vegada que el lloc web sigui rastrejat i indexat.
El nivell d’impacte de la pena de pingüí s’aplicarà a tot el lloc web o fins i tot al nivell de la pàgina de fet. Potser, podria copiar o recuperar paraules clau, carpetes, subdominis, pàgines i molt més.
És gairebé impossible reconèixer algunes penes menors de pingüins 4.0.
Per a l’impacte del nivell de la pàgina, hi ha una major probabilitat que el pingüí 4.0 arribi a la paraula clau de pàgines completes que altres.
Google desplega la nova actualització de Penguin 4 en tots els idiomes (no esperis en xinès, LOL) i, per tant, no trobeu canvis importants al canviar l’idioma a SERP.

Quan Google Penguin 4 arribarà a jugar?
Com hem comentat anteriorment, el nou Penguin 4 és un algoritme en temps real, que lluitarà contra el correu brossa cada vegada que el lloc web sigui rastrejat i indexat per SERP. Anem a veure, la probabilitat que un lloc web sigui colpejat per Google Penguin 4.0 en temps real.

Encara que no tinc la llista completa de factors que probablement rebi la pena de Penguin 4 (potser qui ho té?), Els següents factors són molt nocius per aconseguir-los afectats.

Els enllaços d’entrada procedents de llocs web de mala qualitat o spam
La majoria dels enllaços que es creen només per als propòsits de SEO, és a dir, a través de xarxes de blocs privades (PBN) i més
Enllaços de pagament (no estic segur de les publicacions de convidats)
Enllaços d’entrada dels continguts o temes irrelevants.
Enllaços d’entrada d’textos d’ancoratge excessivament optimitzats.
Com esbrinar si el meu lloc està afectat per l’actualització de Google Penguin 4.0?
Com esbrinar si el meu lloc ha estat colpejat per l’actualització de Google Penguin 4
Com esbrinar si el meu lloc ha estat colpejat per l’actualització de Google Penguin 4
És molt fàcil de trobar si el vostre lloc web té una pèrdua de Google Penguin 4 o no. Sí, ho és i és el següent.

La caiguda sobtada del trànsit orgànic (altament, Google) és el primer símptoma per descobrir la pena del pingüí 4 al lloc web.

O

Continueu impactant si no veieu cap o petita pujada en el funcionament