esdeveniments per a emprenedors en 2018

esdeveniments per a emprenedors en 2018

En aquesta selecció trobareu cites i esdeveniments per a emprenedors que se celebraran en 2018. En alguns casos ja podeu apuntar-los a l’agenda perquè la seva data està confirmada, en un altre, hauràs de ser pendent de la convocatòria oficial per presentar la teva candidatura. ¿Comencem?

1- Fiturtech (Fitur)
El mes de gener arranca amb Fiturtech, l’esdeveniment dedicat a les noves tecnologies i iniciatives i la seva aplicació al sector del Turisme i l’Hostaleria, que s’emmarca dins de la programació d’actes de la Fira Internacional del Turisme (Fitur) que, com cada any , se celebra a Madrid del 17 al 21 de gener. Si tens un projecte relacionat amb el món turístic, aquest és un dels esdeveniments per a emprenedors que no et pots perdre en 2018. Conferències, parcel·les, xarxes … Consulta el programa oficial en aquest enllaç.

2- Ideàpolis
Granada acull, del 5 al 7 d’abril, la primera edició d’Ideàpolis, la trobada entre inventors del Sud d’Espanya en la qual pot trobar informació valuosa sobre aspectes com patents, marques i tràmits legals que li interessa conèixer a l’hora de llançar-te projecte ¿Coneixes aquests 5 claus legals que haureu de tenir presents per llançar el vostre inici? De la mateixa manera, Ideápolis posa en contacte a emprenedors amb inversors i empreses pel que us interessa apuntar-lo a l’agenda. Informeu-vos i apúntate en aquest enllaç.

3- Foro Transfiere Málaga
El Palau de Fires i Congressos de Màlaga acull, un any més, la cita amb el Fòrum Europeu per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació que se celebrarà els dies 14 i 15 de febrer. En aquest esdeveniment podeu tancar acords i donar a conèixer el vostre projecte en els diferents espais de debat, networking i presentacions amb els quals compta un dels esdeveniments per a empresaris amb més pes de la nostra regió. Agricultura 4.0, transformació digital, Salut 2.0, Energia i un espai dedicat a la presentació d’inici a l’Open Innovation Area són algunes de les claus de l’edició d’aquest any que podeu consultar en aquest enllaç.

4- 4YFN Barcelona (Mobile World Congress)
Un altre dels esdeveniments per a emprenedors imprescindibles en aquest 2018. El Mobile World Congress de Barcelona es desenvoluparà entre el 26 i el 28 de febrer i que portarà a la Ciutat Comtal els millors experts mundials en matèria de noves tecnologies i desenvolupament del sector mòbil. 4 anys des d’ara (4YFN) és la plataforma empresarial per a iniciatives que impulsa les oportunitats i trobades de negoci entre emprenedors, inversors i grans empreses. Consulta el programa de la V edició de 4YFN i t’inscriu en aquest enllaç.

5- Startup Europe Week
Un dels esdeveniments més destacats per a emprenedors tecnològics i que es celebra simultàniament a més de 40 ciutats d’Europa entre els dies 5 i 9 de març. Durant aquestes jornades, pots generar contactes i aconseguir inversors per al teu projecte pel que us aconsellem que estigueu molt atent a la convocatòria d’esdeveniments que podeu consultar a la pàgina web oficial de la Startup Europe Week en aquest enllaç.

6- Startup Olé
Del 17 al 19 d’abril, Salamanca acull una nova edició de Startup Olé, un dels esdeveniments per a emprenedors en els quals es pot obtenir finançament per al vostre projecte o accedir a les possibilitats que ofereixen un important grup d’empreses i acceleradores per a iniciatives. Accedeix a més informació sobre aquesta important cita per a emprenedors en aquest enllaç.