Que és Google Negocis

Aprèn com aparèixer a Google Maps! Donar-se d’alta el teu negoci a Google, també anomenat Google MyBusiness, és una cosa essencial per mostrar el teu negoci en el major cercador del món i donar-se a conèixer a Internet.

Són molts els avantatges que s’obtenen en donar d’alta a Google teu negoci i ara a més, gràcies a Google Negocis, tindràs major visibilitat. Moltes empreses que tenen botiga física no es decideixen a inscriure a Google i amb això perden visibilitat i possibles clients.

No donar-se d’alta a Google significa no estar a Internet, així de simple. Anem a explicar-te com donar-se d’alta Google i al seu torn com aparèixer a Google Maps i Google Plus.

INDEX

Que és Google Negocis
www.google.com
Google Maps
Google Plus
Per què donar d’alta a Google
Com donar-se d’alta a Google
Com donar d’alta a Google meu negoci
Com aparèixer a Google Maps i Google
Com aparèixer a les cerques de Google
Com aparèixer a Google Maps
Com aparèixer en la pàgina de Google Plus
Avantatges de donar d’alta a Google Negocis

 

1. Que és Google Negocis segons una agencia seo 
Google Negocis és una plataforma que ofereix Google per a poder mostrar el teu negoci en diversos apartats de Google. També conegut en anglès com Google MyBusiness, permet crear una fitxa d’empresa on podem donar d’alta i gestionar la informació de la nostra empresa, la ubicació física i altra informació relacionada i rellevant per al públic. Quins serveis inclou Google Negocis ?:

www.google.com: La nostra empresa trendrá presència en el major cercador d’Internet, el cercador de Google.
NOTA: Si no tens un local o direcció de registrar del teu negoci, és a dir només tens una Web, per afegir aquesta web a Google pots fer-ho des de l’WebmasterTools.

Google Plus: La nostra empresa tindrà presència en G +, la xarxa social de Google, una de les xarxes socials més importants. El que fa fort a aquesta xarxa social és que Google premia la seva creació i contingut per augmentar el posicionament a Google de la nostra pàgina web vinculada al perfil d’aquesta xarxa social. També la fa realment atractiva és que es connecta amb els perfils de Google i amb la seva corresponent missatgeria de correu GMAIL.
Google Maps: La plataforma que mostra els mapes i carrers de tot el món. No només podràs aparèixer a Google Maps sinó que també a Google Earth i Google Street View.

Descobreix àmpliament totes les eines de Google

2. Per què donar d’alta a Google

Donar d’alta a Google un negoci és essencial per aconseguir la seva visibilitat a Internet. Amb això podem aconseguir aparèixer a Google Maps, Google Plus i Google MyBusiness. El 97% dels usuaris fan cerques en línia d’empreses locals.

Quan els clients potencials cerquin informació local a Google oa Google Maps, trobaran la teva empresa, la teva adreça, l’horari d’obertura i fins i tot fotos de productes o de l’aparador i ressenyes dels teus clients.

3. Com donar-se d’alta a Google
Com donar d’alta a Google meu negoci
Per donar d’alta a Google un negoci és fàcil. El primer és crear un compte GMAIL (si ja en tens no has de crear-te una altra nova). Amb aquest compte de Gmail que ja tinguis creada, podràs donar-te d’alta a Google MyBusiness i gaudir de tots els avantatges que ara t’ofereix Google amb aquest servei.

Aquests són els passos per crear compte a Google MyBusiness:

1. Abans de tot, anar a www.google.com/business/

2. Afegir la informació del teu negoci destacant el següent:

Triar entre aparador, àrea de servei o marca. Si tens un local físic el recomanable seria la primera opció.
Domini de la teva web, telèfon, adreça (país, ciutat, carrer …) i categoria. És essencial en donar d’alta a Google que en l’apartat de descripció incloguem les paraules claus que els nostres clients utilitzen per a trobar-nos a Internet.
Afegir la teva àrea de servei. Se’ns ofereix indicar en quina àrea perimètrica abasta el nostre negoci. Pots triar entre: el codi postal, la ciutat o els km del voltant.

3. Confirmar les dades de l’empresa amb el codi i la informació que ens envia Google a la nostra adreça postal. Es rep en al voltant de tres setmanes.

4. Un cop confirmada l’empresa i al voltant de sis setmanes podràs veure la teva empresa a Google, aparèixer a Google Maps ia Google Plus. Amb això ja haurà estat acceptat el procés de donar d’alta a Google teu negoci i podràs pujar imatges i vídeos .

https://mentedigital.es/agencia-seo-barcelona/